Kaikki alkoi kaaoksesta - Santsikierroksen synty

Olemme jonkin verran alle nelikymppinen pariskunta ja tykkäämme kovasti kokkailusta. Jos pitää valita, onko ruoka hyvännäköistä vai maistuvaa, valitsemme maistuvan. Toki kivasta ulkonäöstä tulee hyvä mieli, joten pyrimme myös siihen aina, kun se kohtuullisella vaivalla onnistuu.

Minä (naisjäsen) olen tämän blogin kirjuri, mies vastaa kuvapuolesta. Laitamme ruokaa molemmat. Minä olen reseptien etsijä ja lueskelija, mies säveltää enemmän ja myös kalastaa osan raaka-aineista. Muitakin raaka-aineita, lähinnä marjoja, vihanneksia ja sieniä, keräämme mielellämme itse.

Ajatus blogista syntyi, kun tajusin kaipaamieni reseptien olevan aina hukassa. Ryhdyin siirtämään reseptejä vähitellen sähköiseen muotoon. Huomasin, että tällä tavalla reseptit paitsi pysyvät tallessa ja ojennuksessa, ne myös kehittyvät. Olen kirjoittanut aina tarvittaessa resepteihin vinkkejä siitä, miten ruuasta saisi vielä parempaa.

Tähän blogiin emme ole ottaneet mukaan pahoiksi osoittautuneita ruokia, vaan kaikki ovat sellaisia, että voisimme tehdä niitä uudelleen. Mukana on joitakin vähän hienompia ruokia, mutta paljon myös ihan perusarkiruokaa. Ruuan laittaminen on meidän perheen suosituin kotityö - etenkin viikonloppuisin.

Emme takaa, etteikö resepteihin ole jäänyt mokia. Vinkatkaa ihmeessä, jos huomaatte virheitä tai epäloogisuuksia ohjeissa. Ja myös reseptisuosituksia otamme mielellämme vastaan!