torstai 28. huhtikuuta 2011

Arvio: KaDeWe, Berliini

Paljon puhuttu KaDeWe-tavaratalo on monen mielestä must-juttu Berliinissä. Me suhtauduimme paikkaan vaatimattomin odotuksin, koska emme ole varsinaisia tavarataloihmisiä. Ei KaDeWe mitään kummoista vaikutusta noin muuten meihin tehnytkään (emme olleet shoppailumoodissa), mutta ruokakerros kieltämättä säväytti. Siellä oli jos jonkin sortin tiskiä - melkein kuin kauppahallissa. Oli kaloja, lihoja, juustoja, äyriäisiä, suklaita, leivonnaisia... mitä nyt vaan saattaa keksiä. Sieltä saattoi käsittääkseni ostaa raaka-aineita kotiin vietäväksi tai syödä valmiita ruoka-annoksia paikan päällä.

Meillä sattui olemaan maha sen verran täynnä edellisestä ruokailusta, että otimme tuolla vain juotavaa ja leivonnaiset. Itse yllätin itseni valitsemalla sitruunatorttua ja mies tilasi suklaakakkua. Molempien valinnat olivat tosi hyviä. Oli oikein pakko googlailla, josko netistä löytyisi vastaavantyyppistä sitruunatorttuohjetta, ja tämä ainakin äkkiseltään näyttäisi siltä.

Jos pyörimme tulevaisuudessa Berliinissä lounasaikaan, voisin hyvin harkita ateriointia KaDeWen ruokaosastolla. Jossain KaDeWessa on kuulemma samppanjabaari - se jäi meiltä näkemättä. Eli siinäkin hyvä syy palata Berliiniin.

http://www.kadewe.de/en/home

Kerro tästä arviosta kavereille Facebookissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti