torstai 28. huhtikuuta 2011

Arvio: Monsieur Vuong, Berliini

Olimme miehen kanssa parin yön kaupunkilomalla Berliinissä, ja koska emme ole koskaan aikasemmin käynyt ko. kaupungissa, aloitimme ravintolamaailmaan tutustumisen puhtaalta pöydältä. Pienen surffailun jälkeen kiinnostuimme Monsieur Vuong -nimisestä vietnamilaispaikasta, joka on jossain määrin ilmeisesti jo legendaarinen.

Monsieur Vuong sijaitsee Weinmeisterstraßen ja Rosa-Luxemburg-Platzin metroasemien lähellä eli on ihan hyvin saavutettavissa. Paikkaan ei oteta ollenkaan pöytävarauksia, mikä saattaa näkyä jonona ovella. Kävimme MV:ssä lounaalla torstaina päivällä ja pääsimme pöytään heti (paikka oli kyllä täynnä, mutta yhdestä pöydästä löytyi kaksi vapaata paikkaa).

Tarjolla oli kylmiä alkupala- ja salaattityyppisiä ruokia ja keittoja. Tilasimme katkaraputäytteisiä kevätrullia, kana-nuudelikeiton ja won ton -keiton. Kaikki ruuat olivat todella hyviä! Kaikkein paras oli tuo won ton -keitto, jonka liemeä teki mieli ryystää vielä senkin jälkeen, kun maha oli aivan täynnä. Juomiksi tilasimme vadelmapirtelön ja itse tehtyä limsaa. Vadelmapirtelö maistui ihanasti vadelmille ja mitä ilmeisimmin thaibasilikalle. Tätä aiomme kokeilla kotonakin. Ihan tarkkoja hintoja en muista, mutta keitot olivat siinä ehkä 7 euron paikkeilla kappale, kevätkääryleet hiukan halvempia ja juomat myös. Eli suomalaisiin hintoihin tottuneelle paikka oli edullinen.

Palvelu: Väkimäärään nähden varsin nopeaa ja hyvinkin ystävällistä.

Miljöö: Pieni paikka, joka on ihan täynnä. Vieraita ihmisiä laitetaan samaan pöytään keskenään. Aika pelkistetty sisustus. Koska porukka vaihtuu usein, ympärillä on jatkuva hässäkkä.

Hinta-laatu: Todella hyvä hinta-laatu-suhde.

Yleisarvio: Tykkäsimme paikasta oikeinkin kovasti. Ruuasta tuli täyteen, muttei tukalaa oloa.

http://www.monsieurvuong.de/

Kerro tästä arviosta kavereille Facebookissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti