torstai 28. huhtikuuta 2011

Arvio: Yam yam, Berliini

Rosa-Luxemburg Platzin metroaseman tuntumassa sijaitseva Yam yam tarjoaa korealaista ruokaa. Paikka on pieni, mutta sitäkin suositumpi = kaikki pöydät ja pöydänkulmat ovat täpötäynnä ainakin perjantai-iltana. Asiakkaat ovat keskimäärin suhteellisen nuoria. Eivät teinejä, mutta tällaisia meidänikäisiä.

Ravintola toimii siinä mielessä pikaruokalan tavoin, että kassan yläpuolella on lista ruuista, ja ruuat tilataan ja maksetaan kassalla. Tarjoilija kuitenkin tuo ruuat pöytään.

Minä tilasin edellisen päivän Monsieur Vuong -lounaasta innostuneena nuudelikeiton, mikä ei ollut kovin hyvä valinta: se maistui vain siltä, minkä sen sanottiinkin olevan eli kasvis-nuudelikeitolta. Siinä ei ollut mitään ekstrajippoa. Mies tilasi jotain nuudeli-papuhässäkkää, joka oli tasoltaan ihan jees. Tilasimme yhteiseksi ison alkupalamaistelulautasen (kuvassa), ja etenkin mies ihastui siihen kovin. Luulen, että pääruokavalintamme eivät osuneet ihan nappiin, sillä naapurin lautasta katsoessa iski pienoinen annoskateus. Moni tuntui valinneen sihisevänä pöytään tuotavaa pannuruuan, jossa oli päällä muna (vink vink, jos joku on matkalla sinne).

Netissä ihmiset näyttävät valittavan, että paikka ei ole ihan halpa, mutta kyllä se suomalaiseen hintatasoon tottuneesta varsin kohtuulliselta tuntui.

Palvelu: Ruuat tilattiin tiskiltä, joten varsinainen palveluosuus jäi aika suppeaksi. Kassalla oltiin kuitenkin ystävällisiä, samoin kuin tuotaessa ruokia pöytään.

Miljöö: Pieni paikka, jossa valkoinen, hyvin pelkistetty sisustus. Jos ei paikka olisi täynnä iloisesti juttelevia ihmisiä, se voisi vaikuttaa ankealta. Ihmisiä täynnään olevana paikka on kuitenkin miellyttävä ja jopa jollain tavalla trendikkään oloinen.

Hinta-laatu: Ihan jees.

Yleisarvio: Nasta paikka, johon osuimme aika sattumalta. Pääruokien valinnan suhteen ei käynyt ihan paras mahdollinen tsägä.

http://yamyam-berlin.de/

Kerro tästä arviosta kavereille Facebookissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti