sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Arvio: Thai palace, Vantaa

Meidän perheen vakkariruokapaikka on Tikkurilan Thai palace. Se on hyvä paikka käydä myös lapsen kanssa: asiakkaita ei ole tungokseksi asti eli pääsee rauhassa omaan nurkkaan, syöttötuoleja on ja ruoka tulee nopeasti. Olemme käyneet siellä sen verran usein, että listalta ovat löytyneet myös suosikit, joihin päädymme varsin usein. Mitään fiineintä tai edes maukkainta thaimaalaista keittiötä tämä ei edusta, mutta edellä mainituista syistä + hyvän sijainnin vuoksi olemme paikkaan tykästyneet.

Alkukeittona jaamme usein Tom yam kung -keiton, joka on ihan sellainen kuin sen pitääkin. Varmasti tämänkin saisi hienostuneempana versiosta jossain, mutta hyvin uppoaa näinkin.

Pääruokina jaamme usein numerot 21 ja 98 eli kanaa hapanimeläkastikkeessa ja paistettua nuudelia naudanlihalla. Mitäpäs noista sanoisi... hyviä ovat, emmehän muuten olisi niin monta kertaa syöneet. Ollaan kokeiltu aika monia muitakin ruokia tuolla mutta ollaan tykästytty näiden kolmen edellä mainitun ruuan kombinaatioon. Lapsikin syö tuota hapanimeläkanaa ja nuudeleita.

Palvelu: Nopeaa ja ihan ok ystävällistä.

Miljöö: Thaimaalainen. Ihan siisti, muttei fiini.

Hinta-laatu: Hyvä hinta-laatu-suhde.

Yleisarvio: Kun asutaan hyvien yhteyksien päässä, tykätään käydä. En lähtisi varta vasten esim. Helsingistä tänne syömään.

Kerro tästä arviosta kavereille Facebookissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti