keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Arvio: Hanko sushi, Jumbo

Santsikierroksen miesjäsen kävi testaamassa Jumbon uutta sushipaikkaa 22.12.2010. Paikka näyttää pikaruokalalta, mutta kovin pikaista tuosta visiitistä ei muodostunut: sushit tulivat pöytään puolen tunnin odottelun jälkeen. Tämä hiukan ihmetytti, sillä työntekijöitä näytti olevan ravintolassa reippaanlaisesti. Toki asikkaitakin oli runsaasti (oli lounasika), mutta ei paikka täynnä ollut. Pannaan alkukankeuden piikkiin, paikkahan on varsin uusi...

Mies tilasi medium-kokoisen sushilajitelman. Sushit olivat tasoltaan keskinkertaisia, mutta miestä oudoksutti makirullissa ollut, melkein lämmin riisi. 15 kappaleen setti maksoi 15 euroa. Siihen ei kuulunut keittoa eikä vihreää teetä, toisin kuin monissa keskustan lounaspaikoissa. Joihinkin muihin lounasvaihtoehtoihin edellä mainitut lisukkeet olisivat kuuluneet.

Hanko sushi ei yllä yhdellä koettamalla keskustan joidenkin lounasravintoloiden tasoon, mutta pienellä palvelun ja annosten viilaamisella saa tästäkin kelpo paketin. Hyvä vaihtoehto Jumbossa lounasta syöville, koska sushipaikka on ko. kauppakeskuksessa ainut laatuaan.

Palvelu: Hitaanpuoleista.

Miljöö: Lounaspaikkamainen tavaratalotyyliin.

Hinta-laatu: Kohtuullinen

Yleisarvio:
Tulee varmaan testattua toistekin.


Kerro tästä arviosta kavereille Facebookissa

1 kommentti:

  1. Täytyy kommentoida tätä omaa postausta sen verran, että haemme Hanko sushista nykyään sushit kotiin vähintään kerran kuukaudessa. Ja hyvää on. Tosin se on yhä totta, että ruokaa joutuu yä odottamaan joskus pitkään - pahimmillaan 45 minuuttia. Tämän vuoksi tilaammekin sushit aina puhelimitse ja noudamme, kun on valmista.

    VastaaPoista