maanantai 10. tammikuuta 2011

Arvio: Indian cuisine, Oulu

Oulusta, juna-aseman tuntumasta löytyy hämyinen intialainen ruokapaikka, Indian cuisine, jossa olemme käyneet muutamia kertoja. Olemme aina olleet tyytyväisiä ruokaan. Nyt kävimme Indian cuisinessa 27.12.2010 hakemassa vaihtelua joulupöperöihin. Mukanamme oli kolmaskin syöjä, mutta koska emme muista, mitä hän tarkalleen ottaen söi, pitäydymme arvioimaan vain omia ruokiamme.

Tilasimme alkuun pari naan-leipää ja kupillisen raitaa. Samaa vetoa suosittelemme kaikille, jotka ko. paikassa käyvät.

Mies tilasi pääruuaksi tandoorilammasta kasvispedillä. Mies oli todella tyytyväinen ruokaan - mausteita oli sopivasti eikä lampaan makua ollut peitetty liiaksi.

Minä söin kanaa jugurtti-sipuli-tomaatti-kastikkeessa (ihan varmaksi en nyt annoksen nimeä muista). Odotin annoksen olevan jugurttisempi, mutta kokonaisuus olikin yllättävän ruskeaa kastiketta. Maku oli jees, mutta koska olin himoinnut nimenomaan jugurttikastiketta, tilasin kylkeen toisen raitakupposen, ja kun näitä kahta kastiketta pisti vierekkäin, lopputulos maistui juuri siltä kuin olin haaveillutkin.

Palvelu: Ei maailman nopeinta, mutta ihan ok.

Miljöö: Hämyinen. Hiukan nuhjuinen, vaikkakin siisti. Jos en olisi kuullut tästä paikasta suositusta, ei olisi tullut ehkä mentyä.

Hinta-laatu: Oikein hyvä hinta-laatu-suhde.

Yleisarvio: Hyvää ruokaa edullisesti, joten tullaan menemään uudelleenkin.


Kerro tästä arviosta kavereille Facebookissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti